Lavansiirtovaunu

Lavansiirtovaunu

Hinnat alk. 1590,00 € (alv0%)

Sähköpässi F4

Nostoteho 1500kg
Ajonopeus 4.5 km/h
Huoltovapaa Li-Ion akku
Kääntösäde 1360mm

Lavansiirtovaunu-1800kg

Nostoteho 1800kg
Ajonopeus 5.5 km/h
Huoltovapaa Li-Ion akku
Kääntösäde 1330mm

Nostoteho 2000kg
Ajonopeus 5.5 km/h
Huoltovapaa Li-Ion akku
Kääntösäde 1428mm

Sähköpässi

Nostoteho 2000kg
Ajonopeus 12.0 km/h
Huoltovapaa Li-Ion akku
Taittuva ajotaso ja sivutuet
Ohjaustehostin

Punnitseva lavansiirtovaunu

Nostoteho 1500kg
Ajonopeus 4.5 km/h
Huoltovapaa AMG akku
Punnitseva lavansiirtovaunu
Punnitustarkkuus 0,5% 

Sähköpässi on Edullinen Kestävä Helposti huollettava Helppo käyttää Kustannustehokas - Soita ja pyydä tarjous 050 590 8899

Hansa Trukit Oy:n monipuolinen lavansiirtotrukki mallisto on kustannustehokas vaihtoehto päivittäiseen jakeluautojen, varastojen, myymälöiden ja tuotannon lavatavaran siirtelyyn. Hansa trukit Oy:n edustamien siirtovaunujen käyttö on erittäin yksinkertaista ja turvallista, joten lähes ketä tahansa pystyy käyttämään koneita tehokkaasti, perehdyttämisopastuksen jälkeen.

Perässä käveltävät lavansiirtotrukit – lyhyet siirtomatkat
Perässä käveltävät siirtovaunut soveltuvat erittäin hyvin esim. jakeluautojen mukana kulkeviksi lavatavaran siirtoon soveltuviksi työkoneiksi, joita on mahdollista ladata kuormatilassa ajon aikana. Kapean leveyden ja lyhyen pituuden ansiosta siirtovaunut soveltuvat mainosti myös myymälöiden ja tuotannon kapeille käytäville. Lataus onnistuu nopeasti sisään rakennetulla varaajalla lähimmästä verkkovirta pistokkeesta. Pienet Li-Ion akkutekniikalla olevat siirtovaunut ovat nopeasti korvaamassa perinteisiä haarukkavaunuja, edullisen hinnan ja pienen kokonsa ansiosta. Perässä käveltävät siirtovaunut ovat yleensä nostoteholtaan 1200-1800kg.

Ajotasolla olevat lavansiirtotrukit – pitkät siirtomatkat
Ajotasolla oleva siirtovaunut soveltuvat esim. lähtevän ja saapuvan lavatavaran siirtoon ja käsittelyyn. Terminaaleissa kuormalavan siirtomatkat ovat yleensä pitkiä ja kuljetusmatkalla on mahdollisesti ajoramppeja, nousuja. Erittäin yleinen malli on 2000-2500kg nostoteholla oleva siirtovaunu, jonka ajotaso ja sivusuojat voidaan nostaa/siirtää koneen runkoa vasten, jolloin sähköpässi on perässä käveltävä malli, jonka kääntösäde on pienempi kuin normaalisti. Sähköinen ohjaustehostin, jousitettu ajotaso tekee käytöstä sujuvaa ja turvallista. Hansa Trukit Oy:n mallistoon kuuluu myös ajotilalla olevat siirtovaunut, joidenka ajonopeus on 12km/h. Kuljettaja on hyvin suojattu kiinteässä ajotilassa.

Monipuolisilla lisälaitteilla sekä lisävarusteilla pystymme toteuttamaan juuri sinun käyttöösi sopivan ja kustannustehokkaan siirtovaunu, sähköpässi hankinnan.

Vuonna 1993 perustetusta EP Equipment :sta on tullut yksi maailman parhaimmista intralogististen ratkaisujen tarjoajista.
Varastointikoneiden ydinosaamisella EP Equipment on keskittänyt ponnistelunsa vähittäiskaupan-, valmistuksen- ja jakeluteollisuuden tarpeisiin.

Hangcha Group Co., Ltd. on yksi Kiinan johtavista trukkivalmistajista, ja kuuluu Kiinan 500 suurimman yrityksen joukkoon.
Maailmanlaajuisesti Hangcha on 10 suurimman trukkivalmistajan joukossa. Hangcha-trukkeja toimitetaan yli 150:een maahan.

EP:n ja HC:n lavansiirtovaunut on kustannustehokas vaihtoehto käytetylle sähköpässille.

Nostoteholla olevat 1.2 – 2.5 ton lavansiirtotrukit nopealla toimituksella suoraan valmistajan Euroopan varastosta.
Toimitukset monipuolisilla varusteilla, ohjaustehostimilla, myös huoltovapailla geeli ja Li-Ion akuilla.

EP/HC:n lavansiirtotrukeissa on laadukkaat, nykyaikaisilla seurantajärjestelmillä olevat litiumioni akkupaketit

Saatavana on myös perinteisellä lyijyakulla 12V/24V olevia malleja akut, jotka ovat varustettu automaattivesityskorkeilla tai ovat täysin huoltovapaita geeliakkuja.

Ohjauselektroniikka on luotettavaa Curtis/Zapi laatua.

Jos työviikon aikana lavansiirtovaunua käytetään 40 kertaa (1krt/työtunti) on yhden käyttökerran rahoituskustannus 0,23€ per kerta. Jos lavansiirtovaunun käyttö on satunnaista mutta tarpeellista, niin neljä kertaa viikossa tapahtuvan käytön rahoituskustannus on 4,56 €

Esimerkkilaskelmassa on käytetty edullista F4 lavansiirtovaunua, jonka hinta on
1 590,00€ ja 24kk:n alustavaa rahoitusleasing laskelmaa, jossa lavansiirtovaunun jäännösarvo, lunastushinta on 10% (159,00€)

Rahoituksen kk-erä on 79,00€, viikossa 18,23€
Kaikki ilmoitetut hinnat alv0%

KATSO VIDEO

Katso video miten modulaarisella rakenteella saavutetaan pienempi kuljetuskustannus, josta asiakkaat hyötyvät edullisena hankintahintana.

Katso myös muut trukit ja varastokoneet!

HEI! – Älä vielä poistu…

Täytä ja lähetä hakemasi lavansiirtovaunun tiedot: